37 stvari zbog kojih se muškarac zaljubi i 20 tajni koje će ga učiniti opčinjenim

Jeste li se ikada zapitali što natjera muškarca da se zaljubi? Muškarci se možda čine kompliciranima, ali zapravo nisu. Evo nekoliko činjenica o zaljubljivanju muškaraca.

što tjera čovjeka da se zaljubi

Pritužbi je mnogo: muškarcima je bitan samo izgled, muškarci žele mlade žene, muškarci žele ovo, muškarci žele ono. Ali što je to što doista tjera muškarca da se zaljubi u ženu? To je staro pitanje.

U slučaju onoga što muškarce tjera da se zaljube, na šok mnogih, to ide mnogo dalje od gole kože. Lijepa žena s lošom osobnošću samo će tako daleko dogurati s muškarcem.

Prosječna žena sa zlatnom osobnošću imat će udvarače u redu. Prekrasna žena s čarobnom osobnošću? Relikvija, i nesumnjivo oteta.

Suprotno uvriježenom mišljenju, muškarac može biti zaintrigiran izgledom žene, ali to neće učvrstiti vezu. To ne znači ljubav – samo požudu.

Kada muškarac doista upozna svoju parnicu, bit će slijep za druge žene, željeti će samo svoju partnericu, jer će ona biti sve što je ikada tražio.

Pretraga se samo djelomično odnosi na izgled. Priroda i evolucija su nam svima dizajnirale korice za knjige, a ljudi su zainteresirani za te korice.

Biološki, sve je stvar instinkta: tko bi bio najbolji partner, tko ima najbolje šanse za uspjeh, itd. Bez zadovoljenja svih njegovih potreba, čovjek nikada neće biti potpuno sretan. [Pročitajte: 30 super seksi načina da zainteresirate dečka za vas]

Zašto je dobro znati što natjera muškarca da se zaljubi

Možda se pitate zašto dovraga uopće želite znati što se dečkima sviđa. Vjerojatno mislite: "Koga briga?"

Iskreno, imate pravo. Ne smiješ previše razmišljati o tome što bi dečko mogao voljeti kod tebe jer tada nećeš biti ono što jesi.

S druge strane, uvijek je dobro znati što dečki konkretno traže. Tako ćete moći pokazati one svoje prave kvalitete, a da pritom ne osjećate potrebu išta skrivati. [Pročitajte: Kako natjerati muškarca da se zaljubi u vas]

Koliko vremena treba čovjeku da se zaljubi?

Vjerovali ili ne, muškarci se mogu zaljubiti brže nego žene.

Muškarcima je prosječno 88 dana da se zaljube, a ženama oko 134 dana. Još jedna zanimljiva statistika je da 61% žena vjeruje u ljubav na prvi pogled, a vjeruje i 72% muškaraca. [Pročitajte: Koliko je potrebno da se zaljubite? Vaša osobnost i točan odgovor]

Ova otkrića su zanimljiva s obzirom na činjenicu da postoji mnogo stereotipa o ženama koje traže veze i predanost muškaraca. Ali kao što vidite, u prosjeku se muškarci brže zaljubljuju i vjerojatnije je da će biti "beznadni romantičari".

Muškarci su također malo opsesivniji kada su u pitanju početne faze ljubavi. Njima je teže odvratiti partnera od misli i mogu postati donekle "ovisni" o njemu.

Faze zaljubljivanja muškarca

Možda ne mislite da zaljubljivanje uključuje "faze" za muškarca. Ali stvarno jest. A evo kako to radi.

1. Požuda

Nije iznenađujuće da mnogi muškarci imaju visok seksualni nagon, pogotovo kad su mladi. Dakle, prije nego što se zaljube u vas, moraju osjetiti požudu i fizičku privlačnost.

Ako ne, onda će se teže zaljubiti u vas. Kemija je većini muškaraca vrlo važna. [Pročitajte: Što je požuda? 25 tipičnih znakova na koje treba obratiti pažnju i načina da to pretvorite u ljubav]

2. Privlačnost

Dok požuda i fizička privlačnost mame muškarca u ženu, tu ne staje hoće li se on zaljubiti. Nakon što prođe kroz to stanje, prelazi u romantičnu ljubav – ili "privlačnost" koja nije fizička.

Ovdje dobiva leptiriće kad samo pomisli na vas ili vas vidi. I to ga navodi da se zaljubi u vas.

3. Prilog

Nakon što požuda zaokupi njegovu pozornost i on se zaludi, tada prelazi na privrženost. Zaljubljenost traje samo tako dugo.

To je zato što se temelji na otpuštanju kemikalija u mozgu koje na kraju prestaje. [Pročitajte: Emocionalna vezanost – kako funkcionira i 34 znaka da se vežete i zbližavate]

Ali to ne znači da te neće voljeti nakon te faze. S vremenom će se vezati za vas. Tada se pretvara u dugotrajnu ljubav. Znate, ono kad vidite male starce koji se još uvijek drže za ruke nakon što su bili zajedno 50 godina.

Što čovjeka tjera da se zaljubi

Ovo su osnovne stvari potrebne da se muškarac zaljubi, ali prvo podsjetnik: to su osobine koje omogućuju zdrave, sretne veze.

Nije stvar u tome da se promijenite tko ste da biste dobili muškarca, stvar je u samopoboljšanju da budete sjajna osoba – bolja osoba – prvo za sebe, a zatim za svog partnera. [Pročitajte: 28 tajni samousavršavanja kako biste poboljšali sebe i transformirali se u sebe]

1. Njegov prvi dojam o vama

To znači da je važno brinuti se o sebi, biti zdrav i biti ponosan na sebe. Taština vas odbija, ali biti u stanju voljeti sebe sasvim je druga stvar.

Kad muškarac vidi lijepu ženu, prirodno je programiran da to primijeti. Ali to nije samo jednostavno pitanje požude, već i ono što njezin izgled predstavlja: ženu koja voli samu sebe i ponosi se time što je kao osoba.

2. Kako izgledate

Godine su samo broj, dame. Odijevanje poput vaše kćeri neće pomoći. Biti mlad znači biti blesav, sladak i zabavan. [Pročitajte: Tajna privlačenja muškaraca na način kojem ne mogu odoljeti]

To znači moći uživati u životu i smijati se. Živjeti i pustiti druge da žive. Biti mlad iznutra radost je ne samo za vas, već i za muškarca koji vas vidi sretnu iz dana u dan.

3. Slični interesi

Ako muškarac pronađe ženu sa sličnim interesima, može je naučiti više o predmetima, ali i naučiti nešto od nje.

Zajedničko tlo čini zabavni razgovor i omogućuje vam da oboje dijelite interese i stvorite trajna sjećanja. [Pročitaj: Sviđam li mu se? 101 suptilan znak i govor tijela koji dečki ne mogu sakriti]

4. Emocionalna privlačnost

Ono što muškarci žele kod žena, ali to nikada neće izravno priznati *osim ako nisu zreli, dobri muškarci*, jest sposobnost prihvaćanja.

Žena koja se svađa oko svega nije netko s kim se žele skrasiti.

Ne ljutiti se, vježbati zrele vještine rješavanja problema i biti spontan, sve su to stvari koje osobi omogućuju da bude otvorena sa svojim partnerom, što olakšava rješavanje stvari poput odraslih. [Pročitajte: Što muškarci vole kod žena više nego išta drugo]

Jedini način da se emocionalno povežete s muškarcem je da ga pustite da bude onakav kakav jeste i da budete kao vi. Prihvaćajte jedno drugo i rješavajte stvari zajedno.

5. Traženje njegovog mišljenja

Pustiti muškarca u svoj život znači pustiti ga u svoj život. Zvuči kao dano, ali nije. Otvoriti vrata, prihvatiti ga kao partnera — sve je to lako.

Da biste ga zapravo pustili unutra, morate učiniti stvari poput pitati ga za mišljenje, podijeliti svoje ideje i podijeliti svoju prošlost. [Pročitajte: 47 slatkih znakova da se zaljubljujete i polako prelazite fazu sviđanja]

Pitajte ga što misli o ovoj marki vina ili opisu tog posla. Pitajte ga što smatra najboljim planom djelovanja za selidbu ili što bi učinio u određenoj situaciji.

U vašem umu, ovisno o tome koliko ste neovisni, moglo bi se činiti da ste previše ovisni, ali to uopće ne znači.

Ovo je jednostavno tražiti njegovo mišljenje i dopustiti mu da pita vaše. On bi trebao poštovati vaše konačne odluke, baš kao što biste vi trebali poštovati njegove. [Pročitajte: stvari o kojima sretni parovi razgovaraju i osjećaju se bliskima]

6. Međusobno izazivanje

To ne znači da ćete se svađati oko svega ili čak oko bilo čega. To jednostavno znači da napredujete na razlikama.

Slavite ih i koristite ih kao izgovor za duboke razgovore. Uzbudljivo je, uzbudljivo i pronicljivo. Udovoljavanje međusobnim razlikama može biti tako vruće da ćete prestati razgovarati i umjesto toga ćete se zauzeti.

Žena koja može izazvati muškarca je uzbudljiva jer ima vlastiti intelekt i identitet, bez obzira na bilo koga drugoga – uključujući i njega. [Pročitajte: 70 ozbiljno dubokih pitanja koja možete postaviti svom dečku kako biste uspostavili pravu vezu]

7. Uzajamna inspiracija

Kad muškarac pronađe ženu koju inspirira, osjeća se ostvarenim. Ali kad se ona nadahne, to je promjena tempa.

To se ne događa svaki dan. Ako postoji uzajamna inspiracija, tada oboje neprestano gurate jedno drugo naprijed, izvlačite ono najbolje jedno iz drugoga, prihvaćate promjene i zajedno se razvijate.

To znači da rastete zajedno, a ne odvojeno. To znači da izvlačite najbolje verzije jedno drugoga. [Pročitajte: Rastite zajedno ako ste vezu započeli mladi]

8. Dopuštate mu da preuzme kontrolu i zaštiti vas

Muškarci su prirodni zaštitnici, budući da su po prirodi “mišićavi, razvijeni zaštitnici svega što je slabije”. Dati mu priliku da bude ono što prirodno jest znači da mu dajete ono na što reagira, na biološkoj razini.

To ne znači da ćete izgubiti samopouzdanje, to jednostavno znači dopustiti mu da preuzme uzde kad znate da je u nečemu izvrstan. I neka te tretira kao princezu kakva jesi. [Pročitajte: Djevojke u nevolji – zašto ih muškarci smatraju neodoljivima]

9. Dati mu zadatak da izvrši

Vjerovali ili ne, muškarci vjeruju u pomoć ženama. To je biološki ukorijenjeno. Ako mu date zadatak, privući ćete ono što je u njemu prirodno programirano da radi. To može biti bilo što poput popravljanja nečega, izgradnje nečega ili pomoći u rješavanju problema.

10. Hvaleći ga

Zamislite scenarij da se družite sa svojim muškarcem, zabavljate hobijem u kojem obostrano uživate, a zatim ga upropastite previđajući svaki njegov pokušaj da vas impresionira.

Ili zamislite da ga hvalite za stvari, ali sjedite tamo i dosađujete se, pa se pohvala čini neumjesnom.

Ne ide. Hvaliti svog muškarca je važno, kako bi se osjećao cijenjenim, ali to uvijek treba biti iskreno. Na ovaj način, kada ga pohvalite, on će vjerovati onome što kažete. [Pročitajte: 15 slatkih načina da se muškarac osjeća potrebnim i željenim]

11. Vjerovanje u vašu vezu

Ovo je klasični problem kada samo jedno od vas vjeruje u vezu. Kad samo jedan od vas vjeruje da može uspjeti, drugi je tek na pola puta. Nikada neće uspjeti.

Kad muškarac nađe ženu koja vjeruje u vezu koliko i on, oboje ćete učiniti sve da ona uspije.

12. Biti svestran

Svatko ima više od jedne strane. Ozbiljan, prijateljski raspoložen, oprezan, duhovit, intelektualan, umjetnički, djetinjast, itd.

Dopustiti mu da vidi te strane znači da će se svaki dan iznenaditi nečim novim i vidjeti vas kao čarobno biće kakvo jeste – uvijek zapanjujuće, uvijek intrigantno.

13. Biti ženstvena, ali ne bespomoćna

Biti bespomoćan znači plakati, oslanjati se na svog muškarca za sve i nikad ništa ne iznijeti na stol. To je teret i skretanje.

Biti ženstven, s druge strane, znači biti neovisan, ali koegzistirati. To je slavljenje vaše ženstvenosti na načine koji su vam prirodni, ali i dalje stojeći pri svome kada je to potrebno.

To mu pokazuje da niste slabi, ali se ne bojite biti ranjivi i pustiti ga unutra. [Pročitajte: Kako biti ženstvenija i poželjnija u muškim očima]

14. Ići s tokom

Prečesto žene griješe pitajući muškarce kakav su *status veze*. Ako su izlazili neko vrijeme, možda će se zalagati za brak, a možda i ne, ispuštajući očite nagovještaje *magazinima za mladence?*.

To je velika smetnja, jer s jedne strane ga požurujete, a s druge strane pokušavate kontrolirati ono što bi trebao biti organski proces.

Veza bi se trebala odvijati onako kako se odvija – prirodno. Forsiranje nečega ili gušenje nečega znači da ubijate ono što bi moglo biti lijepo.

15. Činiti da se osjeća ispunjenim

Ako želite da se dečko odmah osjeti voljenim i zaljubljenim , recite mu koliko ga cijenite. Muškarci žele da im se dive i osjećaju se kao da mogu pružiti podršku koja je ženi potrebna.

Pomažite njegov ego, ne umjetno, već tako da mu kažete kako se stvarno osjećate kako bi se osjećao dobro u sebi. Muškarac voli ženu koja ga tjera da voli sebe.

16. Pružanje bezuvjetne ljubavi

Razlog zašto se većina muškaraca ponaša tako "tvrdo" je taj što se boje odmazde ili neprihvaćanja. Ponašaju se kao da su toliko samouvjereni da im nitko ne treba. Ali istina je da im žena treba više nego što žele priznati.

Ono zbog čega se najteže zaljubljuju je spoznaja da ćeš ih uvijek voljeti i prihvaćati onakvima kakvi jesu, tko god to bili. [Pročitajte: Bezuvjetna ljubav – što jest, a što nije, 37 znakova da ste je osjetili i koraci da je pronađete]

17. Dopuštajući mu da pokaže svoje slabosti

Nitko ne voli gledati kako se muškarac kojeg voli pretvara u nered koji plače, ali doći će trenutak u životu svakog čovjeka kada će biti manje jak pred nedaćama.

Za neke muškarce to može zahtijevati gubitak nekoga posebnog u životu. Za druge, to može biti nešto suptilnije.

Ključ da se muškarac zaljubi u vas jest pružiti mu podršku i dopustiti mu da vam pokaže što mu je stvarno u srcu umjesto čvrste vanjštine koju je bio uvjetovan pokazati svijetu.

18. Biti njegova navijačica

Svaki dečko želi navijačicu, bavio se sportom ili ne. Privlačnost navijačica je u tome što su uvijek u vašem kutu kako bi vas ohrabrili, a čak i kad su žetoni loši, tu su da vas pokupe.

Dečko želi djevojku s kojom se ne samo osjeća bolje nego i zbog koje nastoji biti bolja osoba.

Ako želite da se zaljubi u vas, pokažite mu sve pozitivne strane svijeta oko sebe, a smanjite naglasak na negativnom. Pokaži mu sve mogućnosti života s tobom. [Pročitajte: 17 znakova partnera koji vas podržava i potiče vas i vaše ciljeve]

19. Biti samouvjeren

Dečko želi djevojku koja je sigurna u sebe i koja zna što želi. Kada su muškarci spremni skrasiti se u dugotrajnoj vezi, žele nekoga tko može biti njihova bolja polovica. To uključuje biti sretan i samouvjeren s onim što jesi, tako da zauzvrat možeš biti sretan i samouvjeren u svojoj vezi.

20. Znajući da ti je on prioritet

Ako postoji jedna stvar koju muškarac želi osjetiti prije nego što se zaljubi, to je da je on prioritet u vašem životu. Ako ga učinite prvim, to mu može pomoći da se veže i zaljubi u vas.

Ako ga uvijek stavljate u drugi plan ili mu dajete osjećaj da su tuđe potrebe ispred njegovih, bit će mu teško osjetiti posebnu povezanost koja mu je potrebna da bi se zaljubio u vas.

21. Tjerate ga da nagađa

Muškarac se zaljubljuje u ženu koja je i dalje pomalo misterija. Kad stvari počnu biti previše udobne, nemojte se bojati začiniti stvari.

Malo tajanstvenosti držat će ga na nogama i natjerati ga da povjeruje da ste vi nešto na čemu bi uvijek trebao biti zahvalan. [Pročitajte: Kako biti tajanstven, a da ne budete previše udaljeni]

22. Dopuštaš da zablistaš najbolje od sebe

Dečki vole da im se zavidi. Ako želiš da se dečko zaljubi u tebe, budi djevojka koju žele svi njegovi prijatelji. Uključite šarm, budite privlačni i uvijek budite topli i dobrodošli prema drugima.

Ako se pokažete kao nepristojna goropadnica koja mu nikad neće dati prostora ili slobode koju želi, onda će vas njegovi prijatelji vjerojatno ružiti, što će ga samo odvratiti od ljubavi prema vama.

Ključ je u tome da svi požele biti s vama, a ne bez vas. [Pročitajte: Kako biti šarmantan i svidjeti se svima]

23. Slažeš se s njegovom mamom

Ovaj ponekad može biti jako težak. Bio on mamin sin ili ne, bit će mu svejedno što njegova majka ima za reći o tebi. Čak i ako je zla vještica, važno je da se smiješite i ostanete neutralni.

Neće uspjeti staviti ga u sredinu ili ga natjerati da bira. Najbolje je jednostavno je pustiti da "pobijedi", složiti se s njom i dati sve od sebe da održite nastavu u prisustvu njezine moguće negativnosti.

24. Vi ste samopouzdani, ali ne previše

Čovjek želi nekoga tko može preživjeti bez njega, ali tko u isto vrijeme apsolutno ne može preživjeti bez njega.

Kad osjeti da ste previše privrženi, povući će se. Kad on osjeti da ste previše suzdržani ili da ga ne trebate, to može imati isti učinak. Savršena ravnoteža je negdje u sredini.

Radite na vlastitom uspjehu, ali nemojte biti konkurencija njemu. Kada ste u nedoumici, radite kao tim, umjesto da uvijek budete odvojeni. [Pročitajte: Stvari koje radite ili kažete uškopljuju vašeg muškarca]

25. Dodirujući njegovo srce

Momak se zaljubi u djevojku koja drži ključ njegovog srca. Nažalost, ovo možda nije ništa što možete promijeniti. Postoji određena kemija koju muškarac osjeća prema ženi koju voli.

To je kao kad ti netko zgrabi srce i jednostavno ga ne pušta. Možete ga učiniti toliko ljutim da vas poželi ostaviti, ali toliko sretnim da vas nikada ne želi napustiti, a također i toliko očajnim da bi učinio sve za vas u isto vrijeme.

26. Naljutiti ga

Da biste ga zaljubili, morate ga moći naljutiti. Naravno, ovo će zvučati kao najčudnija stvar koju možete učiniti, ali istina je da je ljubav najbliža mržnji.

Morate imati jake osjećaje da bi netko uopće imao bilo kakve osjećaje. Kad se zaljubi, znat će da je njegov dom u tvojim rukama i srcu, a bez tebe nema ničega osim praznine.

Naravno, može biti nekih nesuglasica na tom putu, ali na kraju dana, on bi trebao znati da si uvijek ti ta kojoj se želi vratiti. [Pročitajte: Zašto je svađa u vezi važna i kako to ispravno učiniti]

27. Inteligencija

Svatko tko kaže da muškarci ne cijene inteligenciju jednostavno je u krivu. Biti pametan je najseksi stvar kod svakoga i dečki to cijene. Oni to znaju i ako im pokažete svoju inteligenciju, samo će vam teže pasti.

Neke žene misle da će djelovati zastrašujuće ako pokažu svoju pravu inteligenciju. Ali takav način razmišljanja je štetan i za vas i za vašeg budućeg partnera.

To će vas sputavati i nikada nećete naći nekoga tko to može cijeniti kod vas. Da ne spominjem da samo nesigurni muškarci ne vole inteligenciju. [Pročitajte: Kako postati intelektualac koji može svakoga nadmudriti]

28. Ljubaznost

Nikada ne podcjenjujte vrijednost ljubaznosti. Muškarci ovo pojedu. Ali stvarno mora biti originalan. Prakticiranje ljubaznosti i dobra osoba neće proći nezapaženo od strane muškaraca oko vas.

29. Njegujuća priroda

Jednostavna je istina da muškarci uvijek traže nekoga tko je majčinski nastrojen. Čak i ako nikada ne planirate biti mama, njegovana i brižna priroda kada je u pitanju briga o vašem muškarcu definitivno je ono zbog čega se muškarac zaljubi.

30. Smisao za humor

Po mogućnosti prljave sorte. Ako možete nasmijati dečka i s lakoćom primiti šalu, sigurno će se zaljubiti u vas. Manje je u tome da budete prljavi i raspušteni u spavaćoj sobi, a više u tome da znate kako zbijati te vrste šala.

Budući da muškarci obično imaju zločest smisao za humor, teško padaju kad ulove ženu koja ga također ima.

31. Biti ležeran

Dečki ne vole dramu, a posebno ne vole kad je djevojka stalno upletena u dramu. Iz tog razloga, dečki obično padaju na žene koje su malo opuštenije.

Očito, oni ne žele da budeš gurkaš. Oni jednostavno vole nekoga tko ima razumijevanja i može ići s tokom.

32. Slaže se s njegovim prijateljima

Jedna stvar zbog koje se muškarac zaljubljuje kao lud je kada se dobro slažete s njegovim prijateljima. Iz nekog razloga čovjeku su prijatelji dragocjeni. Ako se uspiješ uklopiti, on će se otopiti. [Pročitaj: Kako natjerati prijatelje tvoje BF da te prihvate kao jednog od svojih]

33. Dopuštajući mu da bude ono što jesi

Previše je žena koje samo žele promijeniti svoje dečke. Žele oblikovati svoje muškarce u osobu kakvu žele umjesto da pronađu muškarca koji je već ono što žele.

A muškarci ne mogu biti savršeni. Ne mogu označiti sve stvari na tvom popisu savršenog tipa. Dakle, kad muškarac upozna ženu koja ga prihvaća i sviđa joj se onakav kakav on zapravo jest, to će ga natjerati da se zaljubi.

34. Biti spreman za sve

Muškarci vole imati stav da ste spremni za sve i da ćete sve pokušati. Jako će teško pasti na ovu vrstu osobe.

A to je jednostavno zato što su muškarci pustolovni. Žele znati hoće li njihov partner pokušati s njima nešto novo. [Pročitajte: 15 kvaliteta za kojima muškarci potajno žude u svojim ženama]

35. Strast

To se podrazumijeva, ali mnoge žene povezuju strast samo sa spavaćom sobom. To nije jedino mjesto gdje ga muškarci žele vidjeti. Oni vole žene koje su strastvene za svoju obitelj, svoj posao, svoje interese i svoje hobije.

36. Ranjivost

Ako djevojka uvijek drži muškarca ispružene ruke, on se nikada neće moći zaljubiti. Ono što natjera muškarca da se zaljubi je kada žena postane ranjiva s njim. Iznošenje vaših tajni i otvaranje prema njemu sigurno će mu pomoći da se zaljubi u vas.

37. Biti istinski dobra osoba

Ovo je nešto u što će se svatko zaljubiti. Biti istinski dobra osoba jedna je od najprivlačnijih osobina koje postoje.

To je definitivno ono zbog čega se muškarac zaljubi u ženu. A to je također nešto čemu bi svi trebali težiti. Budi dobra osoba i privući ćeš svakoga.

Kako se muškarci ponašaju kad su duboko zaljubljeni?

Ako niste sigurni je li muškarac zaljubljen u vas, ne brinite. Postoje neki znakovi koje možete potražiti kako biste to shvatili. [Pročitajte: 21 fizički znak ljubavi i stvari i stvari na koje treba pripaziti ako su zaljubljeni u vas]

1. On je dosljedan

Ako morate pitati hoće li vas pitati za spoj ili kada ćete ga sljedeći put vidjeti, onda vjerojatno nije zaljubljen u vas. Jer zaljubljeni muškarac je dosljedan i predvidljiv. Ne ostavlja vas da se pitate i čekate ga.

2. On komunicira i sluša

Zaljubljeni tip će razgovarati s tobom – i to mu se sviđa. Bilo da se radi o dugim, dubokim razgovorima ili samo o tome kako vam je prošao dan, oboje razgovarate o tome. I još bolje, sluša vas vrlo pozorno. Zapravo ga zanima što imaš za reći.

3. Vaši osjećaji i potrebe su mu važni

Drugim riječima, nije sebičan. Želi znati što želite i trebate i nastoji vas usrećiti.

A ako ste uznemireni zbog nečega, on želi znati što je to i pokušava vam pomoći da prebrodite to. Vi ste mu važniji od njega samog. [Pročitajte: Nesebična ljubav – 18 osobina koje je razlikuju od sebične ljubavi]

4. Fizički je intiman s vama

Ovo može zvučati očito, ali kada je muškarac zaljubljen u vas, on želi biti fizički blizu. To uključuje redoviti seksualni život, ali i intimnost izvan spavaće sobe. Želi vas držati za ruku, zagrliti i maziti. Fizičku intimnost smatra utješnom.

5. On je ranjiv

Zaljubljeni tip obično nema problema otvoriti se djevojci koju voli i biti ranjiv s njom.

Bit će voljan s vama podijeliti svoje misli, osjećaje, mišljenja i snove. Njemu je u redu biti ranjiv s tobom jer ti vjeruje.

6. Vi ste njegov prioritet broj 1

Nema nedoumica niti otkazivanja planova kada je čovjek zaljubljen. On vas čini svojim prioritetom broj 1.

I on to također daje do znanja, ne samo svojim riječima nego i djelima. Uvijek čini da se osjećate kao da ste mu najvažnija stvar na svijetu.

7. Odnosi se prema vama s poštovanjem

Iako bi se svi prema svima uvijek trebali odnositi s poštovanjem, mnogi ljudi to ne čine.

Ali kad je čovjek zaljubljen, on će ići dalje. Ponašat će se prema vama kao prema dami i bit će viteški. Nikada je neće prozivati, kritizirati ili omalovažavati. Umjesto toga, on slijedi zlatno pravilo i postupa s njom onako kako bi on želio da se postupa s njim. [Pročitajte: Što je viteštvo? Pravo značenje, 21 viteški kodeks i moderna pravila za muškarce]

8. Njegov govor tijela to pokazuje

Govor tijela osobe odgovoran je za 80-90% značenja poruke.

Dakle, kada je muškarac zaljubljen, on sjedi blizu nje, drži je za ruku, mazi i radi druge stvari uz ovu neverbalnu komunikaciju kako bi svojoj dami dao do znanja da je voli. [Pročitajte: Govor muškog tijela – 48 suptilnih znakova za trenutno čitanje muškarčevih misli]

9. Ulaže trud u vezu

Čak i nakon što veza napreduje kroz mjesece ili godine, on ne postaje lijen u ljubavi. Ne zaboravlja kupiti cvijeće, planirati večernje sastanke i pokazati vam koliko vas voli. On zna da je ulaganje truda jedini način da i ti ostaneš zaljubljena u njega.

Kako ga natjerati da ostane zaljubljen u tebe?

Sada kada znate što čini da se muškarac zaljubi u vas, kako ga zadržati zaljubljenim?

Možda se čini da je to puno posla, ali ne mora biti. Evo nekih stvari koje biste trebali učiniti. [Pročitajte: Želite li sretno do kraja života? Potražite ove znakove ljubavi]

1. Pokažite zahvalnost

Kad ljudi uđu u vezu, počinju jedni druge uzimati zdravo za gotovo. U početku se jako trude i čine lijepe stvari jedno drugom.

Ali onda, oni popuste. Stoga, pobrinite se da zna da ga cijenite svaki dan. [Pročitajte: 87 tajni kako biti stvarno dobra djevojka i ostaviti ga sretno ovisnim o vama!]

2. Govorite njegovim jezikom ljubavi

Postoji pet jezika ljubavi: djela služenja, riječi potvrde, davanje darova, kvalitetno vrijeme i dodir. Saznajte na kojem ljubavnom jeziku on doživljava ljubav i odatle mu pokažite koliko ga cijenite.

3. Održavajte ravnotežu između zajedništva i neovisnosti

Većina muškaraca ne želi provoditi 24/7 zajedno jer vole svoj prostor. No potrebno vam je i zajedničko vrijeme kako biste ostali povezani. Dakle, morate uravnotežiti svoju neovisnost i vrijeme koje provodite zajedno. Bilo koja krajnost neće biti zdrava.

4. Naučite učinkovito rješavati sukobe

Ne želiš biti tip djevojke koja vrišti, viče i naziva ga pogrdnim imenima kad se svađate. To je otrovno. Dakle, morate naučiti kako rješavati svoje probleme na miran, racionalan i učinkovit način. To će vas održati i zdravim i zaljubljenim.

5. Ne budi kraljica drame

Slično učenju kako učinkovito rješavati sukobe, ne želite biti kraljica drame. Bez obzira radi li se o drami unutar vaše veze ili o nečemu izvan nje, dečki jednostavno ne vole dramu. Dakle, nemojte prenapuhavati svoje "probleme".

6. Nemojte kontrolirati

Većina žena voli mijenjati svoje dečke da budu onakvi kakvima žele. Ali morate znati da ga ne možete promijeniti.

Osim toga, nemojte mu govoriti što da radi. Dečki to mrze. Ti nisi njegova majka, ti si njegova djevojka, pa se ne ponašaj tako. [Pročitajte: Kontroliranje nasuprot brižnosti – ljudi vole prijeći tanku liniju kontrole]

7. Pokažite mu svoju predanost

Ne želite ga navesti da misli da mu niste posvećeni. Dakle, nemojte činiti ništa sumnjivo poput zaštite svog telefona ili interakcije s drugim dečkima na društvenim mrežama. On mora znati da ste vi sve u vezi s njim.

8. Čuvajte mu leđa

Mora znati da ste vi njegova najveća podrška. Ako nešto pođe po zlu, pokušat ćete mu pomoći.

Želi znati da ste vi njegova navijačica i partnerica. Nemojte ga tjerati da se osjeća kao da je on jedini koji će biti jak u vezi.

Muškarci nisu tako komplicirani kao što žene misle. Možda su programirani da prepoznaju što im se sviđa, ali takve su i žene. To je biološki ukorijenjeno, za opstanak vrste.

Svim muškarcima treba doći jedna žena koja se ističe iznad ostalih, koja je savršena za njega. Kada se to dogodi, ona će biti najljepše stvorenje na planeti. Nitko neće uspoređivati — nikad.

[Pročitajte: 19 malih stvari zbog kojih se muškarac zaljubi u vas]

Svi su muškarci potpuno različiti i iako možda ne možete pronaći točan recept za ono što čini da se muškarac zaljubi, možete se prokleto približiti ovim razlozima zbog kojih se muškarci zaljubljuju.