24 savjeta i tajne kako pozvati dečka da izađu preko SMS-a i da se družite u tren oka

Pitate se kako pozvati dečka na izlazak preko poruke? Došli ste na pravo mjesto! Reći ćemo vam sve što trebate znati kako biste dobili taj prvi spoj.

kako pozvati tipa da izađemo preko poruke

Ah, slanje poruka. Kakav divan izum. Omogućuje nam da postavimo brzo pitanje bez jednosatnog telefonskog poziva, upoznamo nekoga bez treme i pozovemo dečke da izađu preko SMS-a s malo manje straha.

Koliko god je slanje poruka zgodno, ono također dolazi s poteškoćama. Iako je lakše pozvati tipa da izađe preko SMS-a, možda i dalje buljite u svoj telefon i razmišljate: "Kako, dovraga, da to učinim?" [Pročitajte: Bonton pri slanju SMS-ova i flert – 26 pravila koje momci i djevojke moraju slijediti]

Pa, ne brini. Imamo sve informacije koje trebate znati kako samouvjereno i ljubazno pozvati dečka na izlazak putem poruke.

Dakle, ako stvarno želite ići na spoj s tim tipom, ali vam je muka od čekanja da vas zamoli, saznajte kako ga sami zamoliti iz udobnosti vlastitog doma!

Zašto biste trebali naučiti kako pozvati tipa van

Tradicionalno je da muškarci pozivaju žene van, ali to više ne mora biti slučaj! Žene su savršeno sposobne pozvati muškarce na spojeve. Zapravo, prilično je korisno naučiti kako pozvati dečka van. [Pročitajte: Razlozi zašto bi djevojke trebale izravno pozvati muškarce na izlazak]

Prije svega, naučiti kako pozvati dečka na izlazak značajno će podići samopouzdanje. I treba biti, jer je povjerenje ključno za pozivanje nekoga van i dobivanje pozitivnog odgovora.

Nadalje, ako od njega dobijete da, zamislite koliko će visoko porasti vaše samopouzdanje! [Pročitajte: Kako biti samouvjeren kada flertujete – pobijedite leptiriće i zabavite se]

Drugo, muškarci stvarno cijene kada ih se zamoli za promjenu. Teško je nekoga pozvati na spoj jer se stavljate na kocku i riskirate brutalno odbijanje. A dečki su jednostavno stvoreni da budu tako ranjivi po defaultu!

Ako dečka pozovete van, on će biti toliko impresioniran time što ste preuzeli glavnu riječ i bit će toliko polaskan da bi mogao reći da!

Kada ne pozvati tipa van

Prije nego što uđemo u poantu o tome kako pozvati dečka na izlazak putem poruke, pozabavimo se time kada ne biste trebali. Jer postoje neki scenariji kada je neprikladno pozvati tipa van.

Naučite ih napamet ako želite izbjeći odbijanje i neugodnost.

1. Upravo je izašao iz ozbiljne veze

Trenutačno se bavi puno toga i vjerojatno ne želi viđati nekoga novog.

Da ste ga pozvali van i on je rekao da, vjerojatno bi vas samo iskoristio kao odskočnu loptu. I zaslužuješ bolje od toga. [Pročitajte: 16 znakova da ste odskočna djevojka koju on koristi da preboli bivšu]

2. Već ima nekoga tko mu se sviđa

Ako već znaš da je bacio oko na neku drugu prije nego što ga uopće dobiješ priliku upoznati toliko dobro, to znači da je stvarno zaljubljen u drugu osobu i cijeli svijet to zna.

Opet, ako biste ga pozvali van i on je rekao da, vi biste zauvijek bili na drugom mjestu nakon nekog drugog u njegovom srcu.

Poštedite se neugodnosti odlaska na spoj s tipom koji je potajno želio da ste netko drugi i pričekajte da se pojavi netko tko obožava tlo po kojem hodate.

3. On je u posvećenoj vezi

Ovo vam ne bismo trebali ni govoriti… Bez obzira kakvu duboku duševnu vezu imate s njim, koliko kemije pršti i pali kad ste blizu ili koliko ste za njega savršeniji od njegove trenutne partnerice, nemojte pozovi ga van.

Nemoj biti druga žena. Ili razbijač kuće. Ako je suđeno, bit će. Ali pričekajte dok ne bude slobodan i spreman izlaziti s vama, inače će se taj tamni oblak nadviti nad cijelu vašu vezu. [Pročitajte: Bolna stvarnost biti "druga žena"]

4. Instinkt vam govori da je neiskren

Kaže sve prave stvari, uputi ti onaj pogled i tako je šarmantan. Ali dio vas se pita koliko on to stvarno misli.

To vam instinkt govori da nešto nije u redu. Možda samo flertuje s tobom da prođe vrijeme, možda samo jača svoj ego. U svakom slučaju, njegove namjere nisu čiste prema tebi, a tvoj instinkt te upozorava.

Poslušaj to. [Pročitajte: Instinkt crijeva – što je to, kako funkcionira i 30 savjeta koje treba slijediti i slušati svoj osjećaj]

Kako pozvati dečka na izlazak preko poruke

Sada, na stvarni upit.

Ne brini previše. Ne bi vam trebali sati da smislite savršenu stvar za reći. Zapravo, prilično je lako pozvati tipa da izađe preko poruke.

Stoga poslušajte ove savjete, upišite tekst, ponovno ga pročitajte radi čudnih pravopisnih ili gramatičkih pogrešaka i pritisnite Pošalji. Što je najgore što se može dogoditi?

1. Prije nego što ga pozovete van, probijte led

Ne želite započeti razgovor s porukama s "Hoćeš li izaći sa mnom?" To će ga uhvatiti nespremnog.

Umjesto toga, probijte led. Razgovarajte o svom danu, novoj pjesmi koju ste otkrili ili bilo čemu što se može prenijeti na potencijalni spoj.

Možete čak spomenuti film koji ste jedva čekali pogledati ili restoran koji volite kao lagani prijelaz na upit. [Pročitajte: Kako poslati poruku tipu koji vam se sviđa – izmjene koje će ostaviti da svaki tip želi više]

2. Neka stvari budu lagane

Prije nego što ga pozovete van, želite biti sigurni da postoji neka vrsta kemije. Može biti teško to odrediti putem teksta, ali je moguće. Umjesto da šaljete poruke kao da šaljete poslovni e-mail, šalite se, budite sarkastični, pa čak i flertujte.

Njegov odgovor na ove vrste poruka pomoći će vam da shvatite njegovu razinu interesa. Ako on odgovori jednom riječi i prekine vaše pokušaje flerta, možda biste trebali prekinuti misiju. [Pročitajte: Kako dečki šalju poruke kad im se sviđate – 28 stvari koje rade drugačije]

3. Jasno dajte do znanja da je to spoj

Prije nego što uđete, provjerite je li vam jasno što govorite. Ne želite mu ponuditi dvije karte za predstavu, želite ga pozvati da ide s vama.

Ponovno pročitajte ono što ste napisali kako biste bili sigurni da ima smisla bez konteksta u kojem cijeli dan razmišljate što reći.

Nema ničeg neugodnijeg nego pokušati pozvati tipa na spoj i umjesto toga dati njemu i njegovom prijatelju karte za film koji ste planirali pogledati s njim. [Pročitajte: Kako dečku dati do znanja da ste zainteresirani, a da ne izgledate pretjerano revnosni]

4. Izbjegavajte fraze poput "družiti se" ili "sastati se"

Nejasne fraze poput "družiti se" ukazuju na to da se zapravo samo družite. U tom slučaju nemate razloga za nervozu. Ali želiš ovog tipa pozvati van.

Osobna kemija, kontakt očima i govor tijela jasno pokazuju da ga pozivate na romantični spoj. Ali budući da ste se odlučili za virtualni rad, morate biti sigurni da doista koristite riječi spoj ili izlazak.

5. Nemojte se preispitivati

Svi smo krivi što se s vremena na vrijeme preispitujemo. Stvarno ste nestrpljivi da nešto učinite, ali onda u zadnjem trenutku posumnjate u sebe ili izgubite živce i tako se povučete.

Ali za to nema potrebe. Sviđa ti se ovaj tip, pa samo napred. Ako ga ne pozoveš van, nikad nećeš znati što se moglo dogoditi. [Pročitajte: 55 tajni i navika samoljublja kako biste izgradili samopouzdanje i shvatili svoju vrijednost]

6. Imajte povjerenja

Bilo da želite odjenuti svoju najbolju odjeću i nanijeti svoj omiljeni ruž kako biste podigli samopouzdanje, učinite to. Pogledaj se u ogledalo i znaj kakav si ulov. [Pročitajte: suptilan govor tijela se pomiče kako biste izgledali samopouzdanije]

To će olakšati dio čekanja, a pritiskom na "Pošalji" osjećat ćete se više kao da pozivate tipa koji vam se sviđa da vas bolje upozna, a ne da šaljete posljednju poruku u svom životu kakvu poznajete.

7. Budite izravni

Kada pokušavate smisliti kako pozvati dečka na izlazak putem SMS-a, bez obzira na to brinete li koje riječi upotrijebiti ili ne, samo zagrizite metak i pritisnite Pošalji. Budite iskreni.

Bez uvrede za dečke, ali oni obično nisu dobri u čitanju između redaka ili hvatanju suptilnih tragova, stoga samo izvolite.

8. Olakšajte se

Sada, postoji razlika između biti izravan i uskočiti ravno u to. Ako samo započnete razgovor unaprijed predloženim spojem, zapravo mu ne dajete vremena da se pripremi. Mogao bi instinktivno reći ne samo zato što ste ga iznenadili.

Pa, znaš, pozdravi! Prije nego što postavite važno pitanje, lagano se upustite u razgovor laganim flertom ili razigranom šalom. [Pročitajte: Razigrana šala – što je to, kako to učiniti i tajne za održavanje koketnog razgovora]

9. Zapamtite 3 F

Što su 3 F? Prijateljski raspoložen, koketan i zabavan, naravno!

Ovo nije trenutak kada biste trebali ozbiljno zapisati svoje najdublje, najprivatnije osjećaje. Koliko god to bilo slatko, malo je neugodno, pogotovo prije nego što je prvi spoj uopće održan!

Budite zabavni, šalite se duhovito i dajte koketne komentare, pa ćete natjerati ovog tipa da vas više želi vidjeti!

10. Izbjegavajte ga izbaciti

Iz nekog razloga, djevojke su uvjetovane da uvijek budu uber pristojne, gotovo do iritantne točke. Nemojte reći nešto poput: "Sasvim je u redu ako kažete ne." Zbog toga samo djelujete nesigurno.

Da ne spominjem, čini se da baš i niste željni izlaska i da biste bili savršeno sretni kad bi on rekao ne.

Dio toga da nekoga pozovete van je pokazivanje interesa, a ne stvaranje izgleda kao da to ne želite jer se bojite da će on reći ne. [Pročitajte: Kako pozvati dečka na spoj – upute koje sve djevojke trebaju znati]

11. Uključite nešto što znate da on voli

Možda vas je povezala ljubav prema glazbi uživo ili on ima visok rezultat u kuglanju. Ako ga pozovete da učini nešto za što znate da se osjeća ugodno, vaše šanse da će reći da će biti vrtoglave.

Uz to, izbjegavajte nešto što on možda nimalo ne zanima. Da, biti spontan i raditi nešto jedinstveno sasvim je u redu, ali dovesti ga na masažu za parove na prvom spoju moglo bi biti nezgodno.

12. Ponudite mu dodatnu kartu

Ovo je najbolji i najlakši način da uključite nešto što znate da on voli.

Očito, nemate slučajno dvije ulaznice da vidite njegov omiljeni tim kako igra najočekivaniju utakmicu godine. Kupili ste ih posebno da biste ga impresionirali i pozvali van. Ali on to ne mora znati!

13. Neka bude kratko

Možete razgovarati cijeli dan i dijeliti svoje živote putem SMS-a, ali početni tekst poziva neka bude kratak. Ne želite poslati roman. Ne samo da ga može izbjeći čitati ako je zauzet, zbog čega ćete duže čekati na odgovor, nego nitko ne voli čitati preduge tekstove.

Uz to, nemojte ga rastaviti na tri ili četiri teksta. Držite se samo jedne ili dvije rečenice: kratke, slatke i točne.

14. Ponudite plan

Reći nešto poput: "Želiš li izaći sa mnom ovog vikenda" savršeno je u redu, ali ponuditi određeni plan ostavlja manje mašti na volju. To daje vama i njemu više vremena da se naviknete na plan.

A ako sada ne ponudiš plan, mogli biste ga oboje nastaviti odgađati i onda je sva ova briga bila uzaludna. [Pročitajte: Kamo ići na prvi spoj – 85 najboljih ideja za prvi spoj koji su zabavni i romantični]

15. Pričekajte njegov odgovor

Kad treba pozvati dečka na izlazak preko poruke, ovo je teži dio. Ta tri mala tekstualna oblačića su poput mučenja. Ali ostani pribran. Bez obzira kakav je njegov odgovor, vaš će se život nastaviti na ovaj ili onaj način.

Ako on ne šalje brze poruke, odložite telefon i bavite se time. Pročitajte knjigu, obavite neki posao ili napravite hranu. To će uvelike olakšati čekanje.

16. Nemojte duplirati tekst

Što god radili, NEMOJTE duplirati tekst.

Za to nema isprike na svijetu. Bilo da mu treba vječnost da odgovori, na neki način mu je odgovoreno, a onda ušuti, duplo slanje poruka je siguran način da izgledate očajno. [Pročitajte: Dvostruko slanje poruka – što je to, kako to izbjeći i 15 pravila koja se moraju pridržavati]

17. Razradite detalje

Složite planove sada. Ne čekajte do dana. Nemojte reći: "U redu, kasnije ćemo dogovoriti detalje" ili "Razgovarajmo u petak". Odlučite hoćete li se tamo sastati ili tko će koga pokupiti.

Na ovaj način nemate više brige o dolasku na spoj. [Pročitajte: Kako zamoliti tipa da se družimo i natjerati ga da to poželi, čak i ako ste sramežljivi]

18. Imajte rezervni plan

Dakle, nije rekao ne, ali nije baš rekao ni da. Možda je taj dan zauzet. Imajte drugu opciju. Ako mu kažete: "Pa, javi mi kad budeš slobodan", ovo bi moglo trajati zauvijek.

Umjesto toga, ponudite drugi dan i drugo vrijeme. Ako nađe još jednu izliku, možda je zauzet, ali možda traži izliku da kaže ne.

Posjedovanje rezervnog plana omogućuje vam da mu date drugu priliku da čvrsto pristane. Također otklanja vaš strah da se spoj nikada neće dogoditi zbog proturječnih rasporeda.

19. Podsjetite se da ste uspješni bez obzira na ishod

Ti si nevjerojatan ulov. Ovaj tip bi bio sretan da provede večer s tobom. Zabavan si, pametan i strašan.

Dakle, bez obzira na to da li on kaže da ili ne, ti ćeš i dalje biti luda žena.

20. Natjerajte ga da vas pozove van

Ovo je malo teže, ali ako stvarno želite da on bude taj koji će vas pozvati van, morat ćete savladati i suptilnost i očitost u isto vrijeme.

Morat ćete jasno dati do znanja da ste zainteresirani, a da to zapravo ne kažete. Ako spominje bend koji voli, recite nešto poput: "Oni su najbolji, volio bih otići na jedan od njihovih koncerata." Ili čak reći da biste bili sjajna osoba s kojom biste pogledali umjetničku galeriju.

To ga može navesti da vas pozove van, smanjujući rizik od odbijanja. Ali može oduzimati i malo više vremena. Mi kažemo samo izvolite, ali sada imate alternativnu opciju. [Pročitajte: 18 lukavih, šarmantnih načina da natjerate dečka da vas pozove van i natjerate ga da izlazi s vama]

Suočavanje s odbijanjem ako kaže ne

Ovo je sranje reći, ali uspjeh nije uvijek zajamčen. Čak i ako se pretvaraš da si najbolja pratilja s kojom bi mogao imati sreće izaći, mogao bi reći ne.

Što biste trebali učiniti ako to učini? Skinite prašinu s ramena i nastavite sa životom. Odbijanje tipa za kojeg misliš da je cool nije kraj svijeta. [Pročitajte: 36 zdravih načina da se nosite s odbijanjem i odgovorite pozitivno čak i ako boli]

A ako ste se stvarno nadali da bi nešto lijepo moglo procvjetati između vas dvoje, ohrabrite se. Razmišljajte o tome kao da ste samo jedna osoba bliža pronalasku onog pravog.

[Pročitaj: 56 primamljivih tajni kako da se zavoliš dečku i natjeraš ga da želi biti s tobom]

A sada možete krenuti sa svojom misijom jer znate pozvati tipa da izađete preko SMS-a kao kul mačka. Čestitamo! Sljedeći korak je da to učinite osobno, ali nećemo žuriti s tim.